SERVICII

Evenimente

Fie că este vorba despre fotografii pentru documentarea: unei imagini sugestive, profesionist realizate, nunți sau cununii, unui botez sau a unei petreceri la restaurant, unei aniversari, concert, festivitati importante sau orice alt eveniment imaginabil noi vom reusi sa surprindem atmosfera momentului in imagini sugestive, profesionist realizate. Exemple de realizări găsiți în prtofoliul de nunți. Livrarea fotografiilor finale se face pe suport digital dar si pe hartie fotografica, in functie de alegerea clientului.

Corporate

Nevoile de imagini ale companiilor sunt in continuă creștere. Firmele care se respectă cer fotografii despre activitatea lor, despre relațiile interumane, despre utilaje și dotari, cu angajatii lor, cu personalul din conducere. Genul de fotografie corporate acoperă nevoi importante în cadrul companiilor, cum ar fi rapoarte sau studii interne, newsletter-uri, press release-uri, site-uri web, campanii de promovare si reclamă, evenimente organizate de firmă..

Fashion

Fotografia de modă poate fi realizată atât în locaţie, exterior şi interior, cât şi în condiţii de studio. În fotografia de modă în locaţie, mai ales în interioare, se consumă mult timp cu alegerea locurilor celor mai potrivite şi cu aranjarea luminilor pentru fiecare dintre acestea. Din aceasta cauză, există o limită obiectivă în ceea ce priveşte numărul de ţinute care pot fi fotografiate într-o zi. Rezultatele pot fi însă foarte interesante, datorită atmosferei redate de combinaţia locaţie - ținută..

Promoții

Fotografii cu tine și colegii tăi, așa cum îți plac ție, editate profesional și închegate într-o prezentare care te va face să-ți descrețești fruntea ori de câte ori o vei privi. Încercăm să surprindem emoția și clipa celor mai importantente momente din viața ta! În plus poți alege grafica și conținutul. Fiecare album se personalizează în funcție de dorințele voastre. Amintirile doar trebuie să fie exact așa cum vă doriți să fie! Fotografiile se realizează în aer liber la o locație stabiită de comun acord!.

Studio

Pentru lucrările de volum mai mare, cum ar fi fotografierea unor întregi colecţii de modă pentru cataloage sau siteuri internet, care trebuie fotografiate într-un interval scurt de timp, cu un buget rezonabil, fotografia de modă în condiţii de studio este mult mai potrivită. Realizarea de fotografii de produs in studioul foto, pe funal alb sau de altă culoare, cu umbre controlate si eliminând reflexii nedorite ale luminii. Putem fotografia orice tip de produs, de la produse transparente pana la cele care reflecta puternic lumina. În acest caz, fundalul şi luminile se aşează corespunzător de la început, iar dacă folosiţi câteva modele puteţi tine fotograful ocupat în cea mai mare parte a timpului. Astfel, numărul de ţinute care poate fi fotografiat într-o zi este mult mai mare.

Produs

De ce ar avea nevoie cineva de fotografie de produs? Căteva exemple des intălnite ar putea fi: pentru a posta imagini de calitate pe blog-uri personale, site-uri de mica publicitate și licitație, site-uri ale micilor afaceri personale, realizarea de fluturași si pliante publicitare, pentru imortalizarea creatiilor proprii, fotografii pentru web-site-uri (magazine on-line sau site-uri de prezentare), Daca aveti de realizat o fotografie de produs si nu stiti cum, puteti fie sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Design

Orice design, dacă este realizat corect, contează foarte mult pentru imaginea unei firme dar mai ales pentru imaginea reprezentanţilor firmei, imaginea firmei se reflectă în imaginea angajaţilor şi viceversa. Ne bazăm pe ideea “O imagine valorează cât o mie de cuvinte” În categoria de design grafic intră următoarele: design logo,webdesign, realizare de broşuri, design cataloage, cărţi de vizită, mape de prezentare, design layout reviste, cărți, afișe, banner, fluturași etc.

Albume personalizate

Vă oferim albume foto personalizate, tip fotocarte - photobook, în care fotografiile voastre vor căpăta o ţinută profesională şi care vă vor încânta privirea de fiecare data când le vei privi. Preţul albumelor va fi cel mai mic de pe piata deoarece sunt executate chiar de noi, fără intermediari ce intervin în procesul de producţie - comercializare al acestora.